Média

FÉNY FELÉ ALAPÍTVÁNY

Összefoglaltuk, hogy alapítványunkról milyen videók készültek, profi filmkészítők keze alatt. Ezek a filmek Youtube csatornánkon is megtekinthetők, más érdekes filmekkel együtt.

Fény Felé Esélycentrum bemutatása

Debrecen Kincsesládája

Szeretettel ajánljuk figyelmükbe az Egy sima egy fordított – Egyesület az Inklúzióért blogbejegyzését, amelyben alapítványunk elnökével, dr. Sullerné Mártával készült interjút olvashatják.

„Ismerkedj meg a debreceni Fény Felé Alapítvánnyal, akik évek óta partnereink. Nekik köszönhetjük az Érzékenyítő Társasjáték zsákjait és a SixBricks hátizsákokat. Debrecen kincsesládája című cikkünkből megtudhatod, mi egyébbel foglalkoznak. Annyit elárulunk, hogy nem semmi a felhozatal.”

Alapítványunk szerepelt az M1 műsorában

Nagy örömünkre szolgál, hogy alapítványunk szerepelhetett az M1 tévécsatorna 2021. október 16.-ai Esély című műsorában.

A rólunk szóló műsorrészt örömmel osztjuk meg.

A Fény Felé Alapítvány Közösségépítő Programja

A tíz éves Nappali Intézményről készített film.

“Az 1993-ban Debrecenben alapított Fény Felé Alapítvány a fogyatékossággal élő, autista, mozgássérült és halmozottan sérült emberek megbízható partnere kíván lenni életük folyamán, minden életkorban. Hisznek abban, hogy nekik is joguk van egyéni lehetőségeiknek és igényeiknek megfelelő életet élni a társadalom tagjaként, emberhez méltó bánásmódban részesülni, tanulni, dolgozni, sportolni, szórakozni.

STRENGTHENING COMMUNITY ACTIVITY
A Fény Felé Alapítvány az EFOP-1.3.5-16-2016-00632 azonosítószámú, „Fény Felé Alapítvány közösségépítő programja” nevű pályázati projektje keretében különböző programok, rendezvények megvalósítását vállalta magára. Céljuk, hogy az akadállyal élő, értelmileg akadályozott, önmagukat önállóan ellátni nem tudó gyermekek, fiatalok társadalomba történő beilleszkedését elősegítsék, támogassák mindebben családjukat is.

Szeretnének továbbá az idősödő, nyugdíjas korosztály közösségi programokkal való aktivizálását, megmozgatását is elérni. A program keretében három közösség létrehozását és megerősítését vállalták: a fogyatékkal élők csoportját, a fogyatékkal élő gyermekek-felnőttek családját, és az idős nyugdíjasok csoportját.

A három éven keresztül zajló minden programjuk csodálatos lehetőséget kínál arra, hogy az alapítványuk ellátottjai egyre több területen a társadalom felé nyithassanak és részt vegyenek kulturális vagy társadalmi rendezvényeken, egyben fantasztikus lehetősség arra is hogy a Fény Felé Alapítvány is olyan rendezvényeket szervezzen, ahol hozzájuk érkeznek azok az emberek, akik nyitottak a társadalmi integrációra.

Amit szeretnének elérni: akadállyal élő ellátottjaik bevonásával, sőt aktív közreműködésével egyre közelebb hozzák hozzájuk az egészséges emberek világát és a fogyatékosok kirekesztését a társadalomból megszüntessék!”

Közzétéve: 2020. 11. 24.

 

TV2 online reklám az alapítványról.

Közzétéve: 2020. 11. 02.

Saját készítésű reklám film, amit a DKV járatain vetítettek.

 

ADÓJA 1%-ával a FÉNY FELÉ ALAPÍTVÁNY TÖBB VÁLLALÁSÁT IS TÁMOGATJA

Az alapítvány egyedülálló társadalmi szerepvállalásának legyen Ön is részese!
Ha nem rendelkezik Ügyfélkapuval, kérjük töltse le és nyomtassa ki adója 1%-áról szóló nyilatkozatát amelyet megtalál honlapunkon is: fenyfele.hu/ado-1szazalek

Tegye kis borítékba és írja rá az Ön nevét, bejelentett lakcímét, adóazonosító jelét, majd a lezárt borítékot a ragasztás mentén keresztezve írja alá, hogy rendelkezése érvényes legyen!
Juttassa el munkáltatójához, vagy könyvelőjéhez 2021. május 10-ig, vagy a bevallástól elkülönülten 2021. május 20-ig közvetlenül a NAV-hoz.

 

Közzétéve: 2020. 02. 12.

A Debrecen tv Közelkép című műsorában leadott riport.

20 éves a lakóotthon, új támogatott lakhatás – Kincsesláda ház

 

Közzétéve: 2019. 12. 21.

Az OFA Nonprofi Kft. készített rólunk egy csodás rövidfilmet.

 

Közzétéve: 2019. 11. 26.

Látogassa meg Youtube csatornánkat!

További tartalmas videókat nézhet meg alapítványunkról, megismerheti tevékenységünket, betekinthet hétköznapjainkba.

en_GBEN
Skip to content