Fény Felé Alapítvány – Kreatív Stúdió

Ajándékbolt

Nyitvatartás

Hétfő 8.00 – 17.00

Kedd 8.00 – 17.00

Szerda 8.00 – 17.00

Csütörtök 8.00 – 17.00

Péntek 8.00 – 17.00

Nagy Imre u. 3

4026 Debrecen

Segítő vásárlás

Ajándékozzon Ön is természetes alapanyagból készült, egyedi, magyar kézműves terméket és támogassa ezzel az Fogyatékossággal élőket, megváltozott munkaképességű embereket.

A Fény Felé Kincsesláda műhelyeinkben előállított kézműves termékeink értékesítésére szükségünk volt egy Debrecen frekventált részén elhelyezkedő üzlethelyiségre. Olyan helyet kerestünk, ami az utca felőli bejutás szempontjából és a belső részein is teljesen akadálymentes.

Alapítványunk a Nemzeti Rehabilitációs és Szociális Hivataltól 2014-ben pályázatot nyert 19.800.000 Ft értékben. Sokáig keresgéltünk megfelelő helyiséget, de nem találtunk megfelelőt. Ezért hát építettünk magunknak egy, minden szempontból megfelelő és mindenki által jól megközelíthető üzlethelyiséget Debrecen belvárosában, a Nagy Imre utca 3. szám alatt. Megépítésében, bútorainak legyártásában alapítványunk dolgozói aktívan közreműködtek.

Az üzletben megváltozott munkaképességű bolti eladók dolgoznak. Innen szervezzük a külső helyszíneken való értékesítést is. Jártunk Debrecen kívül is számos más városban, többek között Budapesten, Kapolcson, Nürnbergben, Hortobágyon. Részt veszünk a szervezett „Segítő vásárlás” programban, amikor cégekhez települünk ki, hogy az ott dolgozók nálunk tudják beszerezni családtagjaiknak a karácsonyi, gyermeknapi, húsvéti ajándékokat.

A bolt különlegessége az is, hogy nemcsak a bemutatott termékeket lehet nálunk megvásárolni, hanem egyéni kívánságokat is igyekszünk teljesíteni.

Havi rendszerességgel várjuk Debrecen óvodáinak és általános iskoláinak tanulóit, cégek dolgozóit „érzékenyítő programunkra”, aminek során a programban résztvevők, fogyatékossággal élők segítségével állítanak elő ajándéktárgyakat. 2017-től külső helyszínen való értékesítéskor rendszeresen szervezünk integrált kézműves foglalkozásokat, ahol a fogyatékossággal élők segítik a gyerekeket egy-egy termék előállításában.

 

hu_HUHU_HU
Megszakítás