4026 Debrecen Csók utca 3.

Ajándékbolt

Fény Felé Kreatív Stúdió

Milyen ajándékot válasszon? Nehéz eldönteni, hogy mit ajándékozzon? Itt mindenféle kézműves termék közül válogathat szeretteinek, ismerőseinek, vagy saját részre.

Gyereknek ajándékot adni nagyon hálás feladat. Legszívesebben az összeset megvenné?  Szuper ötleteket mutatunk, amivel a készítőket is támogathatja!

Kézzel kötött vállkendők, Praktikus női táskák, puha párnák és kézi szövésű szőnyegek. Ezek alapból szívmelengető, kedves ajándék ötletek egy nőnek legyen fiatal lány vagy nagymama korba lépett nő.

A biopamut termelésekor, a kész termék előállításakor nem használnak a környezetet szennyező vegyszereket. Válasszon ilyen terméket saját és szerettei egészségének megóvása érdekében

Kattints a szerkesztés gombra, hogy változtathass a szövegen. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Kattints a szerkesztés gombra, hogy változtathass a szövegen. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

A Fény Felé Kincsesláda műhelyeinkben előállított kézműves termékeink értékesítésére szükségünk volt egy Debrecen frekventált helyén lévő üzlethelyiségre. Olyan helyet kerestünk, ami az utca felől és belül is teljesen akadálymentes.

Alapítványunk a Nemzeti Rehabilitációs és Szociális Hivataltól 2014-ben pályázatot nyert 19.800.000 Ft értékben. Sokáig keresgéltünk megfelelő helyiséget, de nem találtunk. Ezért hát építettünk magunknak egy, minden szempontból megfelelő üzlethelyiséget Debrecen belvárosában a Csók utca 3. szám alatt. Megépítésében, bútorainak legyártásában alapítványunk dolgozói működtek közre.

Az üzletben megváltozott munkaképességű bolti eladók mellett akadállyal élő gondozottaink is részt vesznek az értékesítésben. Innen szervezzük a külső helyszíneken való értékesítést. Jártunk Debrecen kívül, Budapesten, Kapolcson, Nürnbergben, Hortobágyon. Részt veszünk a szervezett „Segítő vásárlás” programban, amikor cégekhez megyünk ki, hogy a dolgozók nálunk tudják beszerezni családtagjaiknak a karácsonyi, gyermeknapi, húsvéti ajándékokat.

A bolt különlegessége az is, hogy nemcsak a bemutatott termékeket lehet nálunk megvásárolni, hanem egyéni kívánságokat is igyekszünk teljesíteni.

Havi rendszerességgel várjuk Debrecen óvodáinak és általános iskoláinak tanulóit, cégek dolgozóit „érzékenyítő programunkra”, amikor a résztvevők akadállyal élők segítségével állítanak elő ajándéktárgyakat. 2017-től külső helyszínen való értékesítéskor rendszeresen szervezünk integrált kézműves foglalkozásokat, ahol az akadállyal élők segítik a gyerekeket egy-egy figura előállításában.

Támogassa fiataljainkat

Segítő vásárlással

Kattintson az ikonra részletekért

Ajándékozzon Ön is természetes alapanyagból készült, egyedi, magyar kézműves terméket és támogassa ezzel az akadállyal élőket, megváltozott munkaképességű embereket.