Fény Felé Alapítvány

Vállalati támogatás

Segítsünk együtt a fogyatékkal élőknek!

Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, elengedhetetlen a professzionális üzleti világ szerepvállalása. Országosan jelenlevő vállalatok és kisebb, regionális szereplők együttműködésére is számítunk, hiszen programjaink az ország minden szegletébe elérnek.

Nem pusztán pénzügyi támogatókat keresünk. Meggyőződésünk, hogy a segítség akkor igazán értékes, ha az adományozó fél is élményekkel, ismeretekkel, netán üzleti tudással gazdagodik. Ez a viszonosság vezérel minket minden vállalati partnerünk irányába.

“Azzal, hogy képessé válunk nyitottá, befogadóvá válni, nemcsak másoknak teszünk jót, mi magunk is kapunk valamit, ami megfizethetetlen: megtanulunk hálásnak lenni és értékelni, amink van.”

– Egy vállalati önkéntes

Nem csak támogatókat keresünk, hanem igazi partnerré szeretnénk válni.

  • Ezért vonjuk be önkéntesként támogatóink munkatársait többek közt Világ Gyalogló Nap, Mókusles, Örömtánc a debreceni Kossuth téren eseményein.
  • Ezért szervezünk érzékenyítő tréningeket a minket támogató vállalatok munkatársai számára.
  • Ezért építünk jótékonysági sport-programot vállalati közösségek számára.
  • Ezért működünk közre cégek esélyegyenlőségi tervének elkészítésében.
  • Vagy éppen ez alapján tudunk tanácsot adni országos ügyfélszolgálati irodák akadálymentesítéséhez.
  • Ezért ajánljuk fel, hogy a támogatóink dolgozói, azok gyermekei számára termékeket készítünk és értékesítjük azt ünnepek alkalmából, (Gyermeknap, Húsvét, Karácsony)
  • Vagy tanácsot adunk megváltozott munkaképességű emberek ellátásainak intézésében, alkalmazásuk feltételeinek jogszabály tengerében való eligazításában.

Örülünk, ha támogatóink akciói a munkatársaikat, a partnereiket vagy akár ügyfeleiket is mozgósítja. Legyen szó szabadidős önkéntes programokról, pro bono (szakmai) önkéntességről vagy közös jótékonysági gyűjtésekről.

Miben segíthet nekünk?

Vállalata támogatása olyan hiánypótló programok hosszú távú működését biztosíthatja, mint:

  • a Fény Felé lakóotthon működtetése, ahol 12 értelmileg akadályozott fiatal számára biztosítunk életük végéig tartó ellátást
  • a Fény Felé Napközi működtetése, ahol 45 akadállyal élő számára, napközbeni gondozást, fejlesztést, foglalkoztatást valósítunk meg – tehermentesítve ezzel családjukat
  • Kincsesláda műhelyek működtetése, ahol 52 akadállyal élő, megváltozott munkaképességű ember számára biztosítunk munkalehetőséget és juttatjuk őket jövedelemhez.

Ha vállalata adományát szeretné felajánlani vagy azt javasolná nekünk, hogy keressük fel a munkáltatóját, kérjük, írjon nekünk az alábbi űrlap segítségével!

Kérdése, javaslata van?

Írjon nekünk

15 + 1 =

ffamentes@gmail.com

+36 52 787 993

4225 Debrecen, Rózsástelep u. 24.

Adományozás

hu_HUHU_HU
en_GBEN hu_HUHU_HU