Fény Felé Alapítvány

Adó 1% felajánlás

Adószám: 18540855-1-09

NyilatkozatHogyan

Adó 1% felajánlás

Szeretne segíteni?

Köszönjük, hogy adója 1 százalékával támogatja az akadállyal élő embertársait !

Kérjük rendelkezzen adója 1% -ával és segítse az akadállyal élők ellátását, a Fény Felé Esélycentrum hálózatának működtetését!

Kapcsolódó bejegyzések

Jövedelemadó 1% 2020

Jövedelemadó 1% 2020

Köszönet azon magánszemélyeknek a támogatást, akik személyi jövedelemadójuk 1 %-át 2020 évben a Fény Felé Alapítvány számára ajánlották fel.

Adó 1%

Adó 1%

ADÓJA 1%-ával a FÉNY FELÉ ALAPÍTVÁNY TÖBB VÁLLALÁSÁT IS TÁMOGATJA

Hogyan?

Mit kell tennie?

FÉNY FELÉ ALAPÍTVÁNY
ADÓSZÁM: 18540855-1-09

Tegye kis borítékba és írja rá az Ön nevét, bejelentett lakcímét, adóazonosító jelét, majd a lezárt borítékot a ragasztás mentén keresztezve írja alá, hogy a rendelkezése érvényes legyen.

Juttassa el munkáltatójához vagy könyvelőjéhez május 10-ig vagy a bevallástól elkülönülten május 20-ig közvetlenül a NAV-hoz (APEH-hez) és segítse ezzel a Fény Felé Alapítvány célkitűzéseinek megvalósítását!

Ha egyéni vállalakozó

 vagy ÁFA bevallásra kötelezett magánszemély, az eva és a kata hatálya alá bejelentkezett egyéni vállalkozó, akkor február 25-ig adhatja le adóbevallását a NAV (APEH)-nak. Ha adója 1%-áról nem rendelkezett, azt utólagosan is megteheti a bevallás részét képező xxSZJA-EGYSZA jelű önálló nyomtatványon május 20-ig. 

Amennyiben magánszemélyként

küldi be adóbevallását, és rendelkezik ügyfélkapu regisztrációval, akkor a Nemzeti Adó és Vámhivatal E-SZJA oldalán keresztül könnyedén kitöltheti rendelkező nyilatkozatát és adóbevallását is ellenőrizheti.

Aki nem rendelkezik ügyfélkapuval

március 18-ig telefonon vagy elektronikus úton kérheti, hogy a NAV a bevallási tervezetet papíralapon, postán küldje el önnek. A NAV a kérelem nyilvántartásba vételéről az adózó által választott kapcsolattartási formában tájékoztatja az ügyfelet. Amennyiben nem kéri március 18.-ig a postázást, akkor adóbevallási tervezetét már csak személyesen, a NAV ügyfélszolgálatán tekintheti meg. Adó 1%-át ez esetben is felajánlhatja,

Fontos

Amennyiben az adóbevallás leadásakor nem rendelkezett a jövedelemadó egy százalékáról, később is lehetőség van feladni a rendelkezést; egészen május 20-ig. ügyfélkapun keresztül elektronikusan, vagy a korábbi években megszokott módon, önállóan lezárt, adóazonosító jelével ellátott postai borítékban (amelyet a ragasztást keresztezve aláírni szükséges) postán vagy a NAV ügyfélszolgálatain személyesen.

Segíthetünk?

11 + 11 =

4225 Debrecen Rózsástelep u. 24.
+36 52 787 993
ffamentes@gmail.com

hu_HUHU_HU