A Fény Felé Alapítvány több beadott pályázata eredményesnek bizonyult.
Kutya- és táncterápia szervezésére a Debrecen Megyei Jogú Város Önkormányzatától 200.000,- forintot, az Értelmi Sérülteket Szolgáló Társadalmi Szervezetek és Alapítványok Országos Szövetségétől (ÉTA) pedig 414.250,- forintot kaptunk.
E két programunk segítségével, 56 fogyatékossággal élő fiatal számára tudunk egész évben hasznos fejlesztő programot szervezni.
A kutyaterápiás foglalkozást a Csodakutya Alapítvány szakemberei, a Táncoló talpak tánccsoportunk oktatását Gál Judit, táncpedagógus végzi.

Az Értelmi Sérülteket Szolgáló Társadalmi Szervezetek és Alapítványok Országos Szövetségétől egy másik pályázat keretében, újabb 400.000,- forintot nyertünk, amit a Fény Felé Alapítvány foglalkoztatási programjára fordítunk.
Az Emberi Erőforrások Minisztériumától, az ÉTA Országos Szövetség közvetítésével 700.000 Ft támogatást kaptunk, melyet a 2021. novemberében 1000 példányban megjelenő – Fénykapu a fogyatékos-ügy reformkísérletei a Fény Felé Alapítványnál – 30 év története könyvünk nyomdaköltségeire fordítunk.
Köszönjük a támogatásokat ! 

Kevesebb jelenjen meg
hu_HUHU_HU