Pörög a felvétel

09

2020. október

Az M1 új, Esély című magazinjának munkatársai forgattak nálunk október 8-án. Noha az idő borús volt, a kedvünk annál derűsebb, hiszen nem mindennapi élményben lehetett részünk.

A napot a Harmat utcai nappali intézményünkben kezdtük, ahol az alapítvány tagjai többek közt zenés tánccal, fényterápiával és kézműves foglalkozással várták a stábot.

A forgatás a Rózsástelep utcai telephelyünkön folytatódott, ahol vendégeink a termékeink gyártási folyamataiba, például a maszkjaink, tönkölypárnáink, plüsslabdáink, levendulazákocskáink, Ádibari plüssbárányunk előállításának rejtelmeibe is betekintést nyerhettek.

Ezt követően a Deák Ferenc utca 6. szám alatt található Kincsesláda Házban folytatódtak a munkálatok, ahol a Fény Felé Támogatott Lakhatás vezetője, G. Csilla új terepen, mégpedig operatőrként is kipróbálhatta magát, hiszen a stáb tagjai nem léphettek be az intézménybe. Csilla bátran elvállalta a kamera kezelését a létesítményen belül, és nagyon élvezte is a feladatot.

A napot a Csók utca 3. szám alatt lévő Kreatív Stúdió ajándékboltunkban zártuk, a stáb itt megcsodálhatta mindazt a sok terméket, melyeket eddig csak a gyártósoron látott.

Az alapítvány nevében még egyszer köszönjük a lehetőséget!

hu_HUHU_HU