A Fény Felé Alapítvány a szakadó eső ellenére is részt vett a Speciális Olimpia 30. évfordulójának rendezvényén. A változatos programok bepillantást adtak a sportolók életébe. Több énekes is vállalta a fellépést, ezzel is támogatva a mozgalmat. Értelmileg akadályozottak is táncoltak, énekeltek a színpadon.

Alapítványunk értelmileg akadályozott lakói, foglalkoztatottjai megismerték a sport összetartó erejét és kipróbálhatták  az egyes sportágakat is.

A fáklyás futáson Papp László polgármester vezetésével neves sportolókkal futhattak együtt fiataljaink.

az igazi győztesek

GYŐZTESEK NAPJA- 30 ÉVES A SPECIÁLIS OLIMPIA ÉS
X. EUNICE KENNEDY SHRIVER EMLÉKNAP

Nyilvános- Esemény- Szervező:
a Magyar Speciális Olimpia Szövetség és Debrecen Megyei Jogú Város Önkormányzata

2019. július 20. szombat, 14.00 – 21.30

Hajdú-Bihar megye, 4026 Debrecen, Kossuth tér 1.

(a Nagytempom előtt)

Információ, részletek:
Fővédnök: Dr. Papp László polgármester

A „GYŐZTESEK NAPJA-30 ÉVES A SPECIÁLIS OLIMPIA és a X. EUNICE KENNEDY SHRIVER EMLÉKNAP” rendezvényen megünnepeljük a szövetség megalakulásának 30. évfordulóját és megemlékezünk a nemzetközi mozgalom alapítójára.
A jeles eseményen a Magyar Speciális Olimpia Szövetség sportági programjai mellett kulturális produkciók, népszerű fellépők, olimpikonok színesítik a napot.
A programban a délután folyamán szerepel egy integrált fáklyás futás is, amelyen a speciális olimpikonok mellett, ismert sportolók, közéleti személyiségek, diákok, önkéntesek, városlakók alkotják majd a mezőnyt.
A rendezvény további részében fellép többek között GÁSPÁR LACI, LOLA, WOLF KATI, SÁRKÖZI ANITA, a DESPERADO, DJ DOMINIQUE-VÁRKONYI ATTILA, HAVASI GÁBOR, DJ LUPY, ÖLVETI LÁSZLÓ, a KENGURU TÁNCCSOPORT, a DMJV Városi Szociális Szolgálat NAPSUGÁR ÉNEK és TÁNCCSOPORTJA, valamint LÁSZLÓ GYULA LABDAZSONGLŐR is.
Lesz ének, zene, tánc, jókedv és nevetés bőségesen.
Senki ne felejtse otthon a tornacipőjét, hiszen a kijelölt területen folyamatosan adottak lesznek a sportolási lehetőségek!
Lehet majd többek között asztaliteniszezni, kosárlabdázni, tollaslabdázni, bocsázni, teniszezni, bowlingozni, kézilabda kapura dobni, foci kapura rúgni. Ki lehet próbálni például a futást speciális talpakkal, a judót, a tornát, az erőemelést, az alpesi sízést szimulátorral, de a padlóhokit, és a floorballt is.
A programok és sportolási lehetőségek ingyenesek!
Ünnepeljünk, sportoljunk, mozogjunk, játszunk, töltsünk el együtt egy kellemes napot Debrecenben!
Mi a Fény Felé Alapítványtól ott leszünk és kérünk minden ismerősünket és családtagjait, valamint az akadállyal élő ellátottakat, hogy tartsanak velünk!hu_HUHU_HU
en_GBEN hu_HUHU_HU