Kihelyeztük a Fény Felé Alapítvány negyedik adománygyűjtő urnáját a most megnyíló Mandula Pont cukrászdába, a Debreceni Kishegyesi úti Tesco áruházban.

Csordásné Ica, a Mandula cukrászdák egyik tulajdonosa elmondta, hogy üzletpolitikájuk fontos eleme az, hogy a vendégektől nem fogadnak el borravalót, hanem arra kérik őket, valamilyen nemes cél érdekében a cukrászdákban található adománygyűjtő urnába helyezzék el azt támogatásként.

Így van ez Debrecen mindegyik Mandula cukrászdájában és örülnek annak, hogy az új cukrászdában is az első pillanattól kezdve helyt adhatnak a Fény Felé Alapítvány urnájának.

A Fény Felé Alapítvány 2019-ben az urnákba elhelyezett adományból egy állami gondoskodásban nevelkedett, halmozottan sérült fiatalember számára teszi lehetővé, hogy lakóként bekerüljön a Fény Felé Kincsesláda házba
(TÁMOGATOTT LAKHATÁS) https://fenyfele.hu/adomanyozas/

Kérjük segítsen Ön is, hogy most Sz. Zsolt esélyt kapjon az önálló életre!

A Fény Felé Alapítvány Debrecenben, a Deák Ferenc utca 6. szám alatt épülő 275 nm-es ház 12 fogyatékkal élő fiatal számára nyújt otthont, biztosít számukra lakhatást, fejlesztést, munkahelyet.
Kérünk mindenkit kösse össze vásárlását egy finom Mandula Pont cukrászdában vásárolt sütemény elfogyasztásával és támogassa céljaink elérését. Köszönjük a támogatást!

hu_HUHU_HU
en_GBEN hu_HUHU_HU